Nederlands

Croeselaan 1
3521 BJ Utrecht
Nederland

Laatste vacatures

10-12-2018 Utrecht Fulltime HBO/WO
10-12-2018 Utrecht Fulltime WO

Over ons

Welkom

Privacy Officer

Vacaturedetails

Werkgebied

Utrecht
Utrecht

Contract

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Salaris

n.t.b.

Branches

Bankwezen/Leningverstrekking

Opties

Solliciteren
Printen
Doorsturen
Share |

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Privacy Officer

Van15-06-2018 LocatieUtrecht UrenFulltime OpleidingWO

 

 

Het CDO Office is op zoek naar een Privacy Officer die toezicht houdt op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Ben jij helemaal thuis in deze wetgeving? Sta je daarnaast communicatief stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De Volksbank heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

 

Privacy Officer

 

Over de functie van Privacy Officer

Als Privacy Officer zie je toe op de bescherming bij verwerking van alle persoonsgegevens, waarvoor de directie van de Volksbank verantwoordelijk is. Je doet dit als adviseur, sparringpartner en toezichthouder. Je bent vanuit jouw rol onder andere verantwoordelijk voor het vormgeven, uitdragen en monitoren van het beleid op het gebied van Privacy, het adviseren van de lijnorganisatie over Privacyvraagstukken, het beheer van de registratie/documentatie van de verwerkingen van persoonsgegevens en specifieke ‘privacy processen’.

 

In deze rol ben je onderdeel van het CDO Privacy Office, heb je een rechtstreekse lijn naar de directie en rapporteer je aan de Chief Data Officer.

 

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het informeren en adviseren van en rapporteren aan de directie van de Volksbank over privacy in brede zin.
  • Toezien op de uitvoering en toepassing van beleid, inclusief toewijzing van verantwoordelijkheden, en uitvoeren van audits op het gebied van bescherming  van persoonsgegevens.
  • Zorgdragen voor awareness activiteiten op het gebied van bescherming van persoonsgegevens.
  • Aansturen van werkzaamheden van de Medewerker(s) Privacy.
  • Vervullen van expertrol binnen verschillende bestuursorganen voor Privacy.
  • Toezien op uitvoering en analyse van de Privacy Impact Assessments.
  • Je bent contactpunt voor de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Je hebt

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een privacy functie, bij voorkeur bij een financiële instelling en/of in een toezichthoudende rol (compliance).
  • Diepgaande kennis op het gebied van bescherming persoonsgegevens in wetgeving en praktijk.
  • Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur in de richting Rechten.
  • Certificeringen CIPP/E en CIPM zijn een pré.

 

Competenties

Als Privacy Officer beschik je over een uitstekend analytisch inzicht om probleemsituaties te identificeren en ben je in staat om complexe zaken eenvoudig te maken. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke overtuigingskracht om de directie van de Volksbank op het gebied van privacy te adviseren en te sturen. Daarnaast lukt het jou om collega’s te motiveren zonder gebruik te maken van hiërarchische autoriteit. Ben jij een echte verbinder en vind je het prettig om samen te werken in multidisciplinaire teams? Dan maken we graag kennis met jou!

 

Wat biedt De Volksbank jou?

De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

 

Over de afdeling

Het CDO Office heeft als hoofdverantwoordelijkheid om de bank in staat te stellen om de waarde die verkregen wordt uit data te optimaliseren. De CDO is als eigenaar van het onderwerp data management eindverantwoordelijk voor uitvoering van data management activiteiten in de lijn en is eigenaar van de deliverables van het programma Data Management.

 

De focus daarbij zal liggen op de huidige uitdagingen van de bank: inrichten van data management om te komen tot juiste en traceerbare informatie en het ontwikkelen en bewaken van de lange termijn visie met betrekking tot data. Daarnaast zal ook focus liggen op het stimuleren van gebruik van data, om de waarde die de bank verkrijgt uit zijn data verder te verhogen.

 

de Volksbank

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

 

Meer informatie

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, Recruiter, 06-12744063.

 

Solliciteren op de functie van Privacy Officer

Wil je solliciteren naar de functie van Privacy Officer? Klik op de sollicitatiepagina en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Compliance Officer, HR Officer, Project Management Officer, Security Officer, Information Security Officer, Financieel Officer, vacature Utrecht

 

     
Vacature delen    
10-12-2018 Utrecht Fulltime HBO/WO
10-12-2018 Utrecht Fulltime WO